Ζαχαριάδης: Κραυγαλέα ασυνέπεια προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών πράξεων της ΝΔ

Για κραυγαλέα ασυνέπεια των προεκλογικών λόγων της ΝΔ με τις μετεκλογικές πράξεις της έκανε λόγο μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος στον Γιώργο Τραπεζιώτη επισήμανε πως φαίνεται ο τυχοδιωκτισμός και ο λαϊκισμός με τον οποίο η ΝΔ πορεύτηκε ως αντιπολίτευση καθώς «ήταν μια κατεδαφιστική αξιωματική αντιπολίτευση» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζαχαριάδης αναφορικά με όσα περιλαμβάνουν τα νομοσχέδια της νέας κυβέρνησης αναρωτήθηκε τι θα είχε γίνει αν η κυβέρνηση Τσίπρα αύξανε τον βαθμό των μετακλητών, τους αύξανε τον μισθό και τους χαμήλωνε το προσοντολόγιο, τι θα έλεγε τότε η Νέα Δημοκρατία και τα φιλικά προς αυτή ΜΜΕ. Και αυτό είναι «το πρώτο δείγμα γραφής της αριστείας του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Με αυτόν τον τρόπο το Μαξίμου, ο Μητσοτάκης – επισήμανε μεταξύ άλλων ο βουλευτής – θέλει να δημιουργήσει μια σκληρή φρουρά και να ελέγχει τα πάντα και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή με την σκληρή κομματικοποίηση του κράτους που χαρακτηρίζουν «επιτελικό».

Ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν στοχεύει στην κατάρρευση του κράτους για να δικαιωθεί και για να πει «κοιτάξτε τα κάνατε χάλια». Θέλουμε να πάει η χώρα και οι πολίτες, που έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, καλύτερα, και εξήγησε o βουλευτής «δεν θα είμαστε μια αντιπολίτευση κραυγών, συνθημάτων ή διαρκούς άρνησης. Θα είμαστε προγραμματική αντιπολίτευση, επιχειρημάτων και τεκμηρίωσης».

Σχετικά Νέα