Ζαχαριάδης: «Δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα» οι συνομιλίες Παππά-Μιωνή

Για τις αποκαλύψεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής και τις συνομιλίες του Νϊκου Παππά με τον Σαμπύ Μιωνή μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτό το ηχητικό φαίνεται να έχει καταγραφεί το 2016. Θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν τόσο ακράδαντα και ισχυρά αυτά τα δημόσια στοιχεία, έπρεπε να τα προσκομίσουν νωρίτερα» σχολίασε ο κ. Ζαχαριάδης και διερωτήθηκε: «δεν σας κάνει εντύπωση πως μείναμε τέσσερα χρόνια στο σκοτάδι υπό το βάρος συνταρακτικών εξελίξεων;»

Στην ίδια κατεύθυνση, ο ίδιος εξέφρασε επιφυλάξεις για το πώς «προϊόντα υποκλοπής» εντάσσονται στο δημόσιο διάλογο, επικαλούμενος παράλληλα και τη δήλωση τυο κ. Παππά περί «κοπτοραπτικής».

«Βεβαίως είναι πολιτικό ζήτημα. Αυτά μένουν να συζητηθούν και να εξακριβωθούν» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «η γνώμη μου είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να μετατοπιστεί η συζήτηση από τη λίστα του κ. Πέτσα που έχει δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση για τον τρόπο που διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα».

Ερωτηθείς σχετικά με τις αιτιάσεις περί παρακράτους απάντησε ότι «χτυπάνε με ένα τρόπο πάρα πολύ άσχημο στα δημόσια πράγματα στη χώρα» επισημαίνοντας ότι «δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα για το δημόσιο διάλογο και το δημόσιο βίο. Από τη δική μας πλευρά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», σημείωσε. Στον αντίποδα, «εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε όλα. Αποκαλύπτονται και από τις διαδικασίες της προανακριτικής οι μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας».

Σχετικά Νέα