

Οι τροφικές δυσανεξίες έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω πιο εξελιγμένων μεθόδων διάγνωσης, με πολλούς ανθρώπους να επιλέγουν να εξαλείψουν, ή να μειώσουν την ποσότητα μιας συγκεκριμένης ομάδας τροφίμων στη διατροφή τους, ΠΑΝΤΑ μετά από την συμβουλή ενός ειδικού.
Ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι τροφικές δυσανεξίες εκδηλώνονται με φούσκωμα, πονοκεφάλους και συμπτώματα ευερέθιστου εντέρου, μπορεί να υπάρχει ένας ακόμη πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβετε, ότι το σώμα σας δεν μπορεί να χειριστεί καλά αυτά που τρώτε.
Σχετικά Νέα
Covid-19: Τι αποκαλύπτει νέα γενετική μελέτη για την προέλευση του κορονοϊού
Μια νέα γενετική μελέτη ρίχνει περισσότερο φως στην προέλευση της πανδημίας Covid-19, επιβεβαιώνοντας και.
Νέο ψηφιακό εργαλείο για τις Σπάνιες Παθήσεις
Η Ένωση Σπανίων Ασθενών Ελλάδος (ΕΣΑΕ) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Ελληνικού Χάρτη Σπανίων.
Αύξηση κρουσμάτων σε ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια
Ιλαρά, μηνιγγίτιδα, κίτρινος πυρετός… Ασθένειες ή μολύνσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν χάρη στον.
Κατάθλιψη: Αυξάνει τα ποσοστά ατυχημάτων σε οδηγούς άνω των 65 ετών
Υπολογίζεται ότι το 25% όλων των οδηγών θα είναι άνω των 65 ετών έως.