

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ξεκινά τριήμερη περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία.
Στις 15:00 θα έχει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών στα μακεδονικά προϊόντα. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», καθώς και προάστια της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Εύοσμος).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας του, το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι.
Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στις 18:30 θα μιλήσει στη Βέροια.
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.