

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ ενός νέου κύκλου κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά του Ιράν από την επόμενη εβδομάδα.
«Επιθυμούμε να συνεχίσουμε να κλιμακώνουμε την πίεση στους Επαναστατικούς Φρουρούς του Ιράν, αλλά και στην πολιτική ηγεσία», ανέφερε ο ίδιος σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter.
Σχετικά Νέα
Ο πρόεδρος των Μαλδίβων έδωσε συνέντευξη Τύπου διάρκειας 15 ωρών, η οποία κατέρριψε κάθε ρεκόρ
Ο πρόεδρος των Μαλδίβων, Μοχάμεντ Μουίζου, έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Ουκρανός ηγέτης Βολοντίμιρ.
Ρουμανία: Υπό παραίτηση ο κεντροαριστερός πρωθυπουργός Τσιολάκου, μετά τη νίκη της ακροδεξιάς στον α’ γύρο των προεδρικών
Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας σχεδιάζει να υποβάλει την παραίτησή του τη Δευτέρα, μετά τη συντριπτική.
Βεβαρημένο κλίμα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Τατάρ
Η συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν.
Guardian: Η Ελλάδα νομιμοποιεί 30.000 αιτούντες άσυλο fast track για να καλύψει τις κενές θέσεις στον τουρισμό
Με περίπου 80.000 θέσεις εργασίας κενές στον τομέα του τουρισμού και ενώ η τουριστική.