

Η εβδομάδα που ξεκίνησε φέρνει μαζί της έντονη μεταφορά σκόνης από τη Σαχάρα, επηρεάζοντας σχεδόν το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.
Αύριο, Τρίτη 6/5/2025, το φαινόμενο κορυφώνεται με τις συγκεντρώσεις σκόνης στην επιφάνεια να ξεπερνούν τα 50 μg/m³ σε περιοχές όπως: Κρήτη, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος και Επτάνησα.
Υπάρχει ενδεχόμενο λασποβροχών στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, τη βόρεια Πελοπόννησο και τα Επτάνησα, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας υγρασίας στην ατμόσφαιρα.
Συνιστάται προσοχή σε ευπαθείς ομάδες να περιορίσουν την εξωτερική δραστηριότητα και αποφύγουν την έντονη άσκηση σε εξωτερικούς χώρους.
Το φαινόμενο ενδέχεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόγνωση και την εξέλιξή του, σύμφωνα με τα δεδομένα της υπηρεσίας, στο διαδικτυακό portal του AtmoHub: https://portal.atmohub.gr/.
Σχετικά Νέα
Νίκος Γαλανός: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού – Πού θα γίνει
Ο Νίκος Γαλανός πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την οικογένειά του, τους φίλους.
Λάρισα: Σοκάρει η περιγραφή της παιδιάτρου που εξέτασε τα δύο αδελφάκια
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, έλαβε η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα,.
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 897 γραμμάρια κοκαΐνης
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της.
Άγιος Παντελεήμονας: Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών
Ο 14χρονος Σατζαουάλ Αλί εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Το αγόρι διέμενε.