

Ο Τούρκος πρόεδρος λίγο πριν ξεκινήσουν οι συνομιλίες ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για το δήμαρχο Αθηναίων
Με καθυστέρηση 20 λεπτών και μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα λόγω των αλλεπάλληλων τουρκικών προκλήσεων ξεκίνησε η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο Παρίσι.
Ο Τούρκος πρόεδρος που το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε και ο ίδιος στο κρεσέντο των τουρκικών προκλήσεων, φρόντισε πάντως να κάνει ένα βήμα για σπάσει ο πάγος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα «αιφνιδιάζοντας» τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Πριν ξεκινήσει η συζήτηση για τα καυτά θέματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, της συμφωνίας με τη Λιβύη και το προσφυγικό, ο Τούρκος πρόεδρος γύρισε προς τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ρώτησε: “Τι κάνει ο ανιψιός σου ο Κώστας Μπακογιάννης που έμαθα ότι έγινε Δήμαρχος Αθηναίων;».
Την αρχική απορία του κ. Μητσοτάκη έσπευσε να απαντήσει ο ίδιος κ. Ερντογάν ο οποίος σημείωσε: «Τον γνωρίζω γιατί ήταν συμφοιτητής του γιου μου».
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.