

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στους δύο υποψηφίους, τον νικητή της αναμέτρησης Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.
Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη κα τους δύο για τον αγώνα που έδωσαν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Δρόσος στο 75% των ψήφων προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης με 56.461 ψήφους και ποσοστό 56,69% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με 43.139 ψήφων και ποσοστό 43,31%.
Το αποτέλεσμα αντιστοιχεί στην ενσωμάτωση των 471 από τα 537 εκλογικά τμήματα. Τα άκυρα και λευκά ήταν συνολικά 1,19% εκ των οποίων τα λευκά 0,45%.
Σχετικά Νέα
Κυρ. Βελόπουλος: Η ΝΔ που υποσχέθηκε «νόμο και τάξη» έφερε παρανομία και ανασφάλεια
«Δολοφονίες μέρα-μεσημέρι σε κάθε σημείο της Ελλάδας, εκρήξεις βομβών, γενικευμένη “έκρηξη” της εγκληματικότητας. Η.
Τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με τον Πακιστανό ομόλογό του – Η Ελλάδα καταδικάζει την τρομοκρατική επίθση στο Παχαλγκάμ
Με τον Πακιστανό αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, Mohammad Ishaq Dar, είχε τηλεφωνική συνομιλία.
Κ. Βελόπουλος: Καταγγέλλω ευθέως την ηγεσία της δικαιοσύνης για συνέργεια της συγκάλυψης σχετικά με το οπτικό υλικό στα Τέμπη
«Στις 12 Φεβρουαρίου κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά για το θέμα των υποτιθέμενων “βίντεο” που εμφανίστηκαν.
«Αγαπάμε την Ελλάδα αλλά μας αναγκάζετε να μην έλθουμε φέτος»
Μετά το ελεύθερο κάμπινγκ που «ποινικοποιήθηκε» το 2012, τώρα και οι διακοπές με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (κάμπερ) υφίστανται σημαντικούς.