

Με τον Πακιστανό αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, Mohammad Ishaq Dar, είχε τηλεφωνική συνομιλία ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η Ελλάδα καταδίκασε την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Παχαλγκάμ, στο Τζαμού και Κασμίρ, και επιβεβαίωσε ότι η τρομοκρατία σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της αποτελεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια. Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη να λογοδοτήσουν οι δράστες.
Σχετικά Νέα
Πιάσαμε τον Άδωνη στον ύπνο
Στο Αμπού Ντάμπι ο Άδωνης μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή. Δουλίτσες ή αναψυχή; Ποιος ξέρει..
Σοφία Ζαχαράκη από την Κύπρο: Συμπόρευση και στα θέματα της Παιδείας
Την βαθιά και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου επιβεβαίωσε η διήμερη επίσκεψη της.
Ν. Ανδρουλάκης: Στην κοινωνία θα κερδίσουμε τον δήθεν “μονόδρομο” που θέλουν να οικοδομήσουν τα συμφέροντα υπέρ του κ. Μητσοτάκη
Από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, ο Πρόεδρος του.
Π. Μαρινάκης: Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι στη ΔΕΘ θα δούμε μειώσεις φόρων
«Ο στόχος μας είναι κάθε μέρα ο σιδηρόδρομος, όπως και το σύνολο των μέσων.