

Γνωστή στις Αρχές για υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών φέρεται να είναι η 39χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη από την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού.
Με την υπόθεση ασχολείται προς το παρόν η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος και στο μικροσκόπιο έχει βάλει ένα ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι αν μετέφερε η ίδια τον εκρηκτικό μηχανισμό και αν στόχος ήταν το υποκατάστημα της τράπεζας, όπως σχολίασε η κα Δημογλίδου.
Δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ”χτενίζουν” την περιοχή για να βρουν τυχόν υλικό που θα βοηθήσει στην έρευνα για τα αίτια της φονικής έκρηξης. Παράλληλα, αστυνομικές δυνάμεις θα προχωρήσουν στη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού.





Σχετικά Νέα
Μαρούσι: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τον «δράκο με την καμπαρντίνα» που παρενοχλεί νεαρές κοπέλες
O άνδρας με την καμπαρντίνα που παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια στο Μαρούσι, έχει καταγραφεί σε.
Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον κατασκευαστή της βόμβας – Ταυτοποιήθηκε 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των συνεργών της.
-
Τέμπη: Αυτές είναι οι καταθέσεις που «έκαψαν» τον Κώστα Αχ. Καραμανλή – Έγγραφα ντοκουμέντα
Στοιχεία που αφορούν την υπόθεση των Τεμπών και «βλέπουν» πρώτη φορά το φως της.
Τέμπη: Τα ηχητικά ντοκουμέντα που συγκλονίζουν – Χάος, πανικός και ουρλιαχτά «καιγόμαστε»
Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι 352 επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας Ιntercity 62 (IC62).