

Αμέσως μόλις ξεκινήσει τις εργασίες της η Ολομέλεια της Βουλής μετά τις διακοπές του Πάσχα αναμένεται να καταθέσει την πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κάτι που αναμένεται να συμβεί το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο πρωθυπουργός θα σηκώσει το γάντι και θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά του Π. Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, συσπειρώνοντας κατ αυτόν τον τρόπο την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και επιδιώκοντας να μεταφέρει την αντζέντα στο “κρυφό” πρόγραμμα που, όπως υποστηρίζει, έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ως στόχο μάλιστα την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας έως την Τετάρτη, καθώς την επομένη ο πρωθυπουργός θα πρέπει να μεταβεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί ε’αν η ΝΔ καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας την Τρίτη…
πηγή news247.gr
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.