

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που κλήθηκε να βοηθήσει άνδρα σε αναφερόμενο περιστατικό μέθης στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το typosthes.gr, φτάνοντας στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ δέχθηκαν προκλητικά υβριστικά λεκτικά σχόλια από τον άνδρα με ταυτόχρονες επιθετικές κινήσεις με τα χέρια και τα πόδια του εναντίων τους φτύνοντας τους και απειλώντας τους.
Η μία διασώστρια από το πλήρωμα αναγκάστηκε να μπει στην καμπίνα του οδηγού και να κλειδωθεί εκεί ενώ ο έτερος διασώστης προσπαθούσε να τον τραβήξει μακριά από το ασθενοφόρο και να τον ηρεμήσει (αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα) και αφού κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τον χτυπήσει βρήκε έναν σιδερένιο σωλήνα και στράφηκε εναντίον του ασθενοφόρου και της διασώστριας που ήταν μέσα σε αυτό.
Κατέστρεψε με τον σιδερένιο σωλήνα το δημόσιο όχημα και επιτέθηκε και στην διασώστρια η οποία για καλή της τύχη δεν τραυματίστηκε από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών αλλά σε κατάσταση «σοκ» μεταφέρθηκε από άλλο ασθενοφόρο με ταχυκαρδία και υπέρταση στο εφημερευων νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.
Αφού έσπασε και ρήμαξε ότι έβρισκε μπροστά του πέταξε τον σιδερένιο σωλήνα μέσα στο ασθενοφόρο με σκοπό να χτυπήσει την γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσαν και αλλά δυο ασθενοφόρα μετά από έκκληση για βοήθεια του πληρώματος καθώς και περιπολικό της ΕΛΑΣ και ομάδα ΔΙΑΣ η οποίοι κυνήγησαν στα παρακείμενα στενά τον δράστη της επίθεσης.
Σχετικά Νέα
Άλιμος: Στην Εισαγγελία ανηλίκων η μητέρα του βρέφους
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων παρουσία του δικηγόρου της πήγε η μητέρα του.
Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων, με έναν τραυματία – Συνελήφθη ένα άτομο
Αναστάτωση προκλήθηκε μετά τις 5 το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων, από επεισόδιο στην.
Φωταγώγηση της Βουλής στη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού
Το ελληνικό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ελληνικό: Έρευνες για αρσενικό και δηλητήρια στις σορούς-Πέθανε και από νεφρική ανεπάρκεια η Βέρα Σιδηροπούλου
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ στο Ελληνικό με τους θανάτους των.