

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων παρουσία του δικηγόρου της πήγε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στον Άλιμο, προκειμένου να υποβάλει αίτημα στην Εισαγγελία ανηλίκων για να πάρει το παιδί της πίσω.
Όπως δήλωσε η μητέρα στις κάμερες, είχε πάει στο νοσοκομείο Παίδων για να δει το παιδί της, αλλά δεν της επιτράπηκε η είσοδος.
«Να πάρω ένα χαρτί και αύριο να πάω να πάρω το κορίτσι μου…την αγαπάω πάρα πολύ. Θέλουν χαρτί από τον εισαγγελέα για να δω το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα στον ANT1.
«Είχαν πάει και χθες στο Παίδων, το Σάββατο είχαν πάει σίγουρα και ίσως είχαν πάει (οι γονείς) και την Παρασκευή, αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος, λόγω της εντολής που είχε δοθεί από την Εισαγγελία ανηλίκων Αθηνών», είπε ο δικηγόρος οικογένειας Βασίλειος Σπύρου.
Σχετικά Νέα
Κλείνει στις 30 Ιουνίου η πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού
Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν.
Αλλαγές στο ωράριο του Μετρό σήμερα – Μέχρι ποια ώρα θα κινούνται οι συρμοί
Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025, θα υπάρξει επέκταση στο ωράριο λειτουργίας του Μετρό,.
Νέα δορυφορική αποτύπωση: Σχεδόν 41.000 στρέμματα έγιναν στάχτη στη Χίο
Η νέα αποτύπωση της πυρκαγιάς στη Χίο από δορυφορική εικόνα που ελήφθη από τον δορυφόρο Pleiades χτες 24/6/2025 και ώρα 12:12.
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για Αττική – Οι περιοχές που βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3
Υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς για σήμερα Τετάρτη (25/06) (κατηγορία 3) στην Περιφέρειας Αττικής,.