

Η εισαγγελία Πρωτοδικών στη Θεσσαλονίκη έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία 23 ατόμων που κατηγορούνται για κλοπές και δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δρούσε από τέλη Μαΐου του 2021 έως τέλη Φεβρουαρίου του 2022.
Εις βάρος των 23 δραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως στη Θεσσαλονίκη και ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον τους για τις πράξεις της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και των διακεκριμένων κλοπών, κατ’ εξακολούθηση, από δύο και περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και από κοινού.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 07-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των στοιχείων τους.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δραστών εδώ.
Σχετικά Νέα
Άλιμος: Στην Εισαγγελία ανηλίκων η μητέρα του βρέφους
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων παρουσία του δικηγόρου της πήγε η μητέρα του.
Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων, με έναν τραυματία – Συνελήφθη ένα άτομο
Αναστάτωση προκλήθηκε μετά τις 5 το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων, από επεισόδιο στην.
Φωταγώγηση της Βουλής στη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού
Το ελληνικό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ελληνικό: Έρευνες για αρσενικό και δηλητήρια στις σορούς-Πέθανε και από νεφρική ανεπάρκεια η Βέρα Σιδηροπούλου
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ στο Ελληνικό με τους θανάτους των.