

Αν και η οικογένειά του Αρχιμανδρίτη επιμένει ότι ο άνθρωπός της δε θα αυτοκτονούσε, οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση θανάτου του, δείχνει αυτοκτονία.
Με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Αρχιμανδρίτης, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι της Κυψέλης, έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
Ο 63χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με τη ζώνη του…
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο ιατροδικαστής δε βρήκε ίχνη πάλης. Με απλά λόγια, το σενάριο κάποιος να «ανάγκασε» τον Αρχιμανδρίτη να βάλει τέλος στη ζωή του, απομακρύνεται όλο και περισσότερο.
Θυμίζουμε ότι την υπόθεση, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ανέλαβε το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ για να υπάρχει πλήρης διαλεύκανσης της υπόθεσης.
Σχετικά Νέα
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό
Άρχισε από σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Γ/2025 (Φ.Ε.Κ. 14/17.04.2025/τ..
Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώνεται η Λεωφόρος Β. Γεωργίου την Τετάρτη από τις 20.00
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη (30-04-2025) κατά τις ώρες 20:00 έως 06:00 θα εκτελεστούν.
Σε αναστολή δύο ιατροδικαστές στην Κρήτη – Διώκονται για πλημμελήματα
Σε αναστολή μπήκαν δύο ιατροδικαστές στην Κρήτη, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν πειθαρχικές και δικαστικές.
Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης
Το πρωί της Τρίτης σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.