

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες για τους θανάτους 15 παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας με τις έρευνες να γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και τις αποκαλύψεις να σοκάρουν. Κεντρικό πρόσωπο ένας καρδιοχειρουργός.
Το θέμα που έφερε στο φως το Βήμα της Κυριακής έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ και μάλιστα για τις λεπτομέρειές της υπόθεσης έχουν ενημερωθεί κεντρικές κρατικές και κυβερνητικές υπηρεσίες. Τα παιδιά χειρουργήθηκαν από τον ίδιο καρδιοχειρουργό και, όπως καταγγέλλουν οι γονείς τους, χάθηκαν από πλημμελείς ενέργειές του.
Ολα ξεκίνησαν μετά από έγγραφη αναφορά συλλόγου καρδιοπαθών παιδιών το 2021 και από τότε εξελίσσεται ένα πραγματικό θρίλερ. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., παίρνουν καταθέσεις γιατρών, ιδιωτών και συγγενών των νεκρών παιδιών ώστε να καταφέρουν να βρουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.
Οι γονείς ήθελαν να σώσουν τη ζωή των παιδιών τους κι έψαξαν να βρουν τον καλύτερο γιατρό, έναν «μεσσία» που θα τους γέμιζε ελπίδα. Μόνο που ο «μεσσίας», όπως λένε οι ίδιοι στη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν στο υπουργείο Υγείας, αποδείχθηκε ψεύτικος και 15 παιδιά χάθηκαν από πλημμελείς ενέργειες συγκεκριμένου καρδιοχειρουργού.
Σχετικά Νέα
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό
Άρχισε από σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Γ/2025 (Φ.Ε.Κ. 14/17.04.2025/τ..
Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώνεται η Λεωφόρος Β. Γεωργίου την Τετάρτη από τις 20.00
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη (30-04-2025) κατά τις ώρες 20:00 έως 06:00 θα εκτελεστούν.
Σε αναστολή δύο ιατροδικαστές στην Κρήτη – Διώκονται για πλημμελήματα
Σε αναστολή μπήκαν δύο ιατροδικαστές στην Κρήτη, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν πειθαρχικές και δικαστικές.
Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης
Το πρωί της Τρίτης σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.