

Τη δική του λύση για τα Εξάρχεια προτείνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Συγκεκριμένα, μέσω του twitter του ζητεί να παρέμβει ο στρατός και να μεταφερθεί το Πολυτεχνείο για να γίνουν τα Εξάρχεια αυτό που η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη νομίζει: Μονμάρτρη.
Ο ίδιος, μάλιστα, τα βάζει με τους πολιτικάντηδες πολιτικούς που κατηγορούν την αστυνομία, εκτιμώντας ότι δεν αρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για να μπει τάξη στα Εξάρχεια.
Γράφει ο Θόδωρος Πάγκαλος στο twitter:
«Η κ. Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας. Οι πολιτικάντηδες που ενόψει των Ευρωεκλογών ρίχνουν τις ευθύνες στην Αστυνομία μιλούν για κάτι που δεν γίνεται χωρίς την παρέμβαση του στρατού & τη μεταφορά του ΕΜΠ»
5/5 Η κ. Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας. Οι πολιτικάντηδες που εν όψει των Ευρωεκλογών ρίχνουν τις ευθύνες στην Αστυνομία μιλούν για κάτι που δεν γίνεται χωρίς την παρέμβαση του στρατού & τη μεταφορά του Ε.Μ.Π.
— Theodoros Pangalos (@tpangalos) 15 Απριλίου 2019
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.