

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που χαρακτήρισε χωρίς ντροπή «θυσία» την τραγική απώλεια 57 ανθρώπων στα Τέμπη, σήμερα ο κ. Γεωργιάδης διαπίστωσε πως το δυστύχημα είναι «ευκαιρία» για την κυβέρνηση για «να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος υπογραμίζεται ότι «υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξηγούσαμε στον αμετροεπή κ. Γεωργιάδη πως το «βαθύ κράτος» το έστησαν οι ίδιοι εδώ και 40 χρόνια και το διογκώνει εδώ και 4 χρόνια ο κ. Μητσοτάκης που κυβερνά με ρουσφέτια, αναξιοκρατία και τις πιο παλαιοκομματικές μεθόδους, με τις οποίες θυμήθηκε μετά την τραγωδία δήθεν να συγκρουστεί», προσθέτοντας ότι «αλλά δεν βρισκόμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες όταν έχουμε χάσει άδικα 57 ανθρώπινες ζωές».
«Θα περιμέναμε τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του παρά το κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών, να σέβονται τουλάχιστον τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε», καταλήγει η Κουμουνδούρου.
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.