

“Ο κ. Μητσοτάκης αφηγήθηκε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ την ιστορία μιας Ελλάδας στην οποία όλα πάνε καλά και θα πάνε καλύτερα. Αυτή η Ελλάδα δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.
Αναφέρει ότι “ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αντιπαρατίθεται με το 2019 και όχι με τις ανάγκες της κοινωνίας το 2024, προσπαθώντας να εμφανίσει ως πολλά τα λίγα που υπόσχεται”. Ο ΣΥΡΙΖΑ “θυμίζει” στον πρωθυπουργό ότι: “Η φορολογική επιβάρυνση των πολιτών έχει εκτιναχθεί. Η ακρίβεια στα τρόφιμα, το ηλεκτρικό ρεύμα, τη στέγαση, την υγεία και σε πολλές ακόμη πλευρές της καθημερινής ζωής, πιέζει ασφυκτικά την κοινωνία, παρά την ωραιοποίηση που επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ με την επιλεκτική χρήση των οικονομικών δεικτών”. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι “δηλώνει υπέρμαχος των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, αλλά την ίδια ώρα προωθεί τη ρύθμιση του κατώτατου μισθού από το κράτος, για την ‘προστασία’ των εργαζομένων” και ότι “υπόσχεται ενίσχυση του εισοδήματος, αλλά η κυβέρνησή του οφείλει εξηγήσεις για την πολύ χαμηλή αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, ζήτημα που επιμελώς αποφεύγει να θίξει, όπως και να αναλάβει δεσμεύσεις για τη βελτίωσή της”.
Όσο για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει η Κουμουνδούρου απαντώντας στον πρωθυπουργό, “αυτή θα την κρίνει ο ελληνικός λαός όταν έρθει η ώρα και όχι ο κ. Μητσοτάκης, που ‘μπάζωσε’ την ευθύνη του για το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών, όπως μπαζώθηκε ο τόπος της τραγωδίας στα Τέμπη και ενταφιάστηκαν οι εγκληματικές ευθύνες και τα λάθη που οδήγησαν σ’ αυτήν”. “Και, επιτέλους, κ. Μητσοτάκη, η παράταση του ωραρίου στα δρομολόγια του μετρό δεν είναι το άπαν, όσο κι αν σας χαροποιεί”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Κ. Χατζηδάκης: Επιστρέφουν οι Έλληνες της γενιάς του brain drain
“Η Ελλάδα δεν είναι πια μονόδρομος φυγής, αλλά επιλογή επιστροφής. Σήμερα δεν μιλάμε πλέον.
Μ. Βορίδης: “Ο παράνομος μετανάστης θα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ πιο δυσμενές θεσμικά περιβάλλον
Για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Μετανάστευσης που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Μάιο,.
Συγχαρητήρια ανάρτηση Μητσοτάκη για την εκλογή Μερτς στην Καγκελαρία της Γερμανίας
Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκλογή του Φρίντριχ Μερτς στην Καγκελαρία της Γερμανίας..
Κ. Βελόπουλος: Σταματήστε, όλα τα κόμματα, να χρησιμοποιείτε τα Πανεπιστήμια ως εκκολαπτήρια των μελλοντικών στελεχών σας
«Το να μιλάει για έλεγχο και πάταξη της βίας στα Πανεπιστήμια η ΝΔ, την.