

Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκλογή του Φρίντριχ Μερτς στην Καγκελαρία της Γερμανίας.
“Προσβλέπω στη συνεργασία μας για την ενίσχυση των διμερών μας δεσμών και την αντιμετώπιση των κοινών ευρωπαϊκών προκλήσεων”, τονίζει χαρακτηριστικά.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη
Θερμά συγχαρητήρια @_FriedrichMerz για την εκλογή σου ως καγκελάριος της Γερμανίας. Προσβλέπω στη συνεργασία μας για την ενίσχυση των διμερών μας δεσμών και την αντιμετώπιση των κοινών ευρωπαϊκών προκλήσεων. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο σου ρόλο.
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης σε Μ. Καραλή: Σε όλα τα νέα παιδιά τα οποία εμπνέονται από εσένα στέλνεις ένα όμορφο μήνυμα
Στην παρουσίαση του βιβλίου “Εμμανουήλ Καραλής: Όταν κοιτάς από ψηλά”, του Νίκου Μιχαλόπουλου, που.
Ά. Σκέρτσος για αξιολόγηση στο Δημόσιο: Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από το κράτος
«Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι τελικοί κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από.
Ε. Κουντουρά στην Ολομέλεια: «Να ενισχυθούν οι χρηματοδοτήσεις της Πολιτικής Συνοχής στον προϋπολογισμό της ΕΕ 2028-2034»
Tη διασφάλιση ότι η χρηματοδότηση της Πολιτική Συνοχής θα ενισχυθεί μετά το 2027, στο.
Δ. Μιχαηλίδου: Η ρητορική μίσους δεν έχει θέση στην κοινωνία
Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα (6/5) το Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, μετά.