ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ο πρόεδρος του κόμματος των Γεωργιάδη, Βορίδη, Σαμαρά κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με την ακροδεξιά

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα «ακροδεξιά και συνωμοσιολογικά σενάρια» εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η «Κουμουνδούρου» απαντά στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, σχολιάζοντας την ατάκα που είπε περί του Αλέξη Τσίπρα και της ομοιότητάς του με τον Βίκτορ Ορμπάν.

«Ο πρόεδρος του κόμματος των κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, Σαμαρά, που δεν διστάζει να υιοθετεί ακροδεξιά και συνωμοσιολογικά σενάρια και να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με τα εθνικά θέματα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με την ακροδεξιά», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ομοϊδεάτης του Όρμπαν, που δεν δίστασε, μέσα στη Βουλή να εκφράσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό του, επειδή “παίρνει 49%”, κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ως Όρμπαν του Νότου […] Ο πρόεδρος του κόμματος που είναι συνυπεύθυνο για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και την απώλεια του 25% του ΑΕΠ, μίλησε για “ρημαγμένη Ελλάδα”.

Ο ίδιος άνθρωπος που λειτουργεί ως φερέφωνο συγκεκριμένου επιχειρηματία, του οποίου και αναπαράγει αυτούσια τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του, θα πολεμήσει τη διαπλοκή […] Ο κ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να αφιερώσει και ένα τραγούδι στους νέους που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, λες και οι νέοι δεν θυμούνται τη φράση του, ότι “μόνο σε δικτατορίες ψηφίζουν στα 17” […] Τελικά, ο αρχηγός της ΝΔ δεν έχει καμία συναίσθηση ούτε για αυτά που λέει, ούτε και σε ποιους απευθύνεται. Θα το καταλάβει, όμως, σύντομα όταν έρθει η ώρα της κάλπης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Νέα