

«Το απόγευμα της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση βόλεϊ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες δεν δίστασαν να κάνουν ρίψη δακρυγόνου εντός του (μικρού) κλειστού σταδίου!, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζης.
Οπως επισημαίνει, «η ανικανότητα της αστυνομίας να δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας περιμετρικά του γηπέδου είναι παροιμιώδης αλλά η απόφαση να πνίξουν στα χημικά αθλητές, παράγοντες, φιλάθλους που βρίσκονταν εντός του γηπέδου είναι εγκληματική.
Οι εικόνες του πανικού που ακολούθησαν έκαναν τον γύρο του κόσμου, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο ευρωπαϊκού ημιτελικού και έτσι όλος ο πλανήτης είδε τι σημαίνει ΕΛΑΣ Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκου.
Κι ενώ υπάρχει βίντεο από τη στιγμή που οι άνδρες των ΜΑΤ ρίχνουν δακρυγόνα εντός του γηπέδου, η ΕΛΑΣ στην επίσημη ενημέρωσή της διαψεύδει – για μια ακόμη φορά – τα μάτια μας αφού αναφέρει πως “πραγματοποιήθηκε εξωτερικά του γηπέδου η χρήση των αναγκαίων μέσων”.
Καιρός είναι ο κύριος Θεοδωρικάκος και η ηγεσία της ΕΛΑΣ να σοβαρευτούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους…
ΥΓ: Περιμένουμε ακόμη απαντήσεις από τον υπουργό Προπαγάνδας για την εμπλοκή συνεργατών του με την Greek Mafia. Η αφωνία και το πολιτικό θράσος συνεχίζονται», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.