

Με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαϊντ Αλ Ναχιάν (Abdullah bin Zayed Al Nahyan) συναντάται στο Άμπου Ντάμπι, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται, σύμφωνα με ανάρτηση του Νίκου Δένδια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, οι διμερείς σχέσεις, τα περιφερειακά ζητήματα και οι επενδύσεις στην Ελλάδα.
Η επίσκεψή του υπουργού Εξωτερικών στο Άμπου Ντάμπι, μετά τη χθεσινή του στη Σαουδική Αραβία, καθώς και η επίσκεψή του αύριο στην Ιορδανία, εντάσσεται στο πλαίσιο της διπλωματικής του περιοδείας στη Μέση Ανατολή, όπου έχει συνομιλίες για σημαντικά περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση τις εξελίξεις στη Μεσόγειο, μετά και την υπογραφή των μνημονίων μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, καθώς και διμερή θέματα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.