

Την πρόθεσή της να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.
Με την υποψηφιότητά της η κ. Αυγέρη αποχωρεί από την θέση της εκπροσώπου. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί ο/η διάδοχός της από τον πρόεδρο του κόμματος.
Στην ανάρτησή της αναφέρει: “Καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου στον iSYRIZA, δηλώνω παρούσα σε άλλη μια μεγάλη μάχη του κόμματός μας, σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του”.
Ακολούθως η κ. Αυγέρη αναφέρει ότι “μετά από μία επιτυχημένη κοινοβουλευτική θητεία είναι η σημερινή συγκυρία της πανθομολογούμενης διάβρωσης των δημοκρατικών θεσμών που με κινητοποιεί στην κατεύθυνση άλλης μιας εκλογικής μάχης· την οποία προτίθεμαι να δώσω με πνεύμα συντροφικότητας και ακατάπαυστης στήριξης της κοινής μας πορείας έως τις εθνικές εκλογές με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.
Έχω επίγνωση ότι ως υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά και ως εκλεγμένη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα μπορέσω να στηρίξω με επιτυχία την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να προστατευθεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να διαφυλαχθεί το νόημα της δικαιοσύνης στην πατρίδα μας. Έχω επίγνωση ότι η κοινή μας προσπάθεια θα προσαυξήσει το πολιτικό μας κεφάλαιο προς στην τελική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών. Επιθυμώ να είμαι κοινωνός αυτής της προσπάθειας και παράγοντας νίκης!”.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.