Σημαντική επένδυση της Imperial Tobacco Hellas, ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Η προσέλκυση επενδύσεων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για την Ελλάδα την τρέχουσα περίοδο και η είδηση πως η Imperial Tobacco Hellas αποφάσισε να επεκτείνει και να ενισχύσει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά είναι μία από τις πλέον ευχάριστες της χρονιάς που φεύγει.

Ασφαλώς, η Imperial Tobacco Hellas δραστηριοποιείται και στηρίζει την ελληνική οικονομία εδώ και 38 χρόνια, όμως, η απόφασή της να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην παρούσα συγκυρία δείχνει ότι πιστεύει στη χώρα μας και επιθυμεί να συνδράμει με εμφατικό τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη του AΕΠ της. Και επίσης να στείλει το μήνυμα τόσο εντός των τειχών, όσο και διεθνώς πως η Ελλάδα αποτελεί πλέον ιδανικό προορισμό για επενδύσεις.

«Τι είναι το myblu»:

Το myblu είναι προϊόν νέας γενιάς και φέρνει «κάτι καλύτερο» στη ζωή των ενήλικων καπνιστών, μέσω μιας τεχνολογικά προηγμένης συσκευής ατμίσματος. Συνδυάζει την απόδοση με την ασφάλεια και την ευκολία, χάρη στο σύστημα εφαρμογής προ-γεμισμένων καψουλών, απλά με ένα κλικ, κάνοντας το άτμισμα πιο εύκολο από ποτέ! Με το κομψό design της συσκευής, διαθέσιμης σε 5 στιλάτα χρώματα, το myblu γίνεται η προσωπική επιλογή κάθε ατμιστή για κάθε στιγμή της ημέρας! Όσον αφορά τις προ-γεμισμένες κάψουλες, υπάρχουν πλέον 6 διαφορετικές γεύσεις myblu, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στην πρόσφατη πρωτοποριακή γεύση του myblu με 0% νικοτίνη. Υπόσχονται να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες, τόσο των ενήλικων καπνιστών, που εισέρχονται για πρώτη φορά στην κατηγορία, όσο και των υφιστάμενων ατμιστών.

Μέχρι σήμερα το το myblu, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου έχει λανσαριστεί στην Ευρώπη, καθώς αποτελεί το Νο.1 ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς, ενώ από τον Σεπτέμβριο έχει ήδη μπει δυναμικά και στην ελληνική αγορά.

Οφέλη για την ελληνική οικονομία και θέσεις εργασίας

Καλά νέα λοιπόν για τους ενήλικες καπνιστές, που έχουν πλέον την ευκαιρία να αποκτήσουν το myblu, ένα νέο, στιλάτο και ασφαλή τρόπο ατμίσματος από την Imperial Tobacco.

Ωστόσο, τα καλά νέα αφορούν ουσιαστικά όλους μας, χάρη στη μεγάλη επένδυση της Imperial Tobacco Hellas στην ελληνική οικονομία και αγορά εργασίας, δύο τομείς δηλαδή που στα χρόνια της κρίσης βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα.


Mε παρουσία σε περισσότερα από 22.000 σημεία λιανικής πώλησης, η Imperial Tobacco Hellas διατηρεί σταθερό δίκτυο 90 και πλέον χονδρεμπόρων συνεργατών, υποστηρίζοντας έμμεσα και άμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, οι υψηλές επιδόσεις της εταιρείας την καθιστούν σημαντικό επιχειρηματικό παράγοντα στην ελληνική αγορά, κάτι που αποδεικνύεται και από τα οικονομικά της αποτελέσματα: Ο μικτός τζίρος της ανήλθε στα 360 εκ. ευρώ για τη χρήση 2018, ενώ τα καθαρά της κέρδη έφτασαν τα 5,5εκ. ευρώ. Σημαντική είναι επίσης, η φορολογική συνεισφορά της στο Ελληνικό Δημόσιο, που το 2018 άγγιξε τα 300 εκ. ευρώ.

Με βάση τα παραπάνω, εύκολα καταλαβαίνει κανείς τη σημασία της παρουσίας της Imperial Tobacco Hellas στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο της απόφασής της να προχωρήσει σε νέα επένδυση χάρη στο myblu, που από πολλούς ερμηνεύεται και όχι άδικα, ως ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα