

Τρεις έφηβοι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς έξω από ένα λύκειο της δυτικής Βαλτιμόρης περίπου την ώρα που άρχιζαν τα μαθήματα το πρωί της Παρασκευής, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι.
Τα θύματα των πυροβολισμών στο Επαγγελματικό Τεχνικό Λύκειο Κάρβερ έφεραν τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, δήλωσε ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής της Βαλτιμόρης Κέβιν Τζόουνς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον τόπο του συμβάντος. “Υπήρξε μια πιθανή σύρραξη και στη συνέχεια υπήρξε η εκπυρσοκρότηση ενός όπλου”, δήλωσε ο Τζόουνς.
Η εκπρόσωπος των σχολείων της Βαλτιμόρης δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι είχαν έρθει σε επαφή με τους γονείς των τραυματισμένων μαθητών νωρίτερα το πρωί. Είπε ότι ειδοποίησαν επίσης όλους τους γονείς για την πρόωρη αποχώρηση των μαθητών μέσω αυτοματοποιημένων τηλεφωνημάτων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Η αστυνομία της Βαλτιμόρης δήλωσε ότι δύο από τα θύματα ήταν μαθητές του σχολείου. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ ένα τρίτο θύμα πήγε με τα πόδια.
Σχετικά Νέα
Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί και “δεκάδες” τραυματίες από ισραηλινό πλήγμα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και “δεκάδες”.
Δουβλίνο: Φρουροί αποτρέπουν τουρίστες να αγγίξουν… το στήθος ενός διάσημου αγάλματος – Αντιδράσεις για το τέλος μιας «παράδοσης»
Η διαμάχη για το άγαλμα της Molly Malone, ενός από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Δουβλίνου, στην Ιρλανδία,.
Κάλας: Πολύ ανησυχητική η κατάσταση Ινδίας-Πακιστάν – Η ΕΕ προσπαθεί να μεσολαβήσει και να μειώσει τις εντάσεις
Ως πολύ ανησυχητική χαρακτήρισε την κατάσταση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν η επικεφαλής της εξωτερικής.
Κένυα: Συμμορία«στρίμωξε» 5.000 μυρμήγκια σε 2.244 σωληνάκια για να τα βγάλει λαθραία
Από τα «νύχια» των ανθρώπων δε γλιτώνει κανένα ζώο, ακόμη και τα…μυρμήγκια που έπεσαν.