

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πιστοποιήσεις της εταιρείας ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 και ISO 14001:2015. Το πεδίο εφαρμογής των πιστοποιητικών αφορά στη χρηματοδότηση, στη διαχείριση λειτουργίας και στην παρακολούθηση και συντήρηση της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».
Συγκεκριμένα, η Πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 επιβεβαιώνει τη Διασφάλιση Ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας προς το σύνολο των χρηστών της Γέφυρας, ενώ η συμμόρφωση της εταιρείας κατά το πρότυπο ISO 14001:2015 διασφαλίζει την Προστασία του Περιβάλλοντος και την εν γένει παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων από την καθημερινή λειτουργία της.
Επιπλέον, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αποδίδει μεγάλη σημασία στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία, γεγονός που επικυρώνεται με την Πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο 45001:2018.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Παναγιώτης Παπανικόλας, δήλωσε σχετικά «Η παραχωρησιούχος εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εμπνεόμενη από τις αξίες του γαλλικού ομίλου VINCI που αποτελεί τον κύριο μέτοχό της, έχει ως προτεραιότητα να παρέχει δημόσια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, συντελώντας στην ανάπτυξη σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».
Από την πλευρά της TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο Γιάννης Οικονομίδης, Διευθυντής Πιστοποίησης, δήλωσε: «Η επιτυχής τριπλή πιστοποίηση της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ στα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο τεχνικής επάρκειας που διαθέτει ο Οργανισμός στη διαχείριση της λειτουργίας και συντήρησης ενός τόσο σύνθετου, περίπλοκου και κατασκευαστικά μοναδικού έργου στη χώρα μας».
Πηγή: economistas.gr
Σχετικά Νέα
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.
ΗΠΑ: Επιβάλλουν τέλη για τα κινεζικής κατασκευής πλοία στα αμερικανικά λιμάνια
Οι ΗΠΑ αποκάλυψαν πως σχεδιάζουν να επιβάλουν λιμενικά τέλη στα κινεζικά πλοία σε μια.
BofA: Το μεγάλο rotation συνεχίζεται – Ελπίζουν για Ευρώπη ακόμη οι επενδυτές
Οι προσδοκίες για την παγκόσμια ανάπτυξη υποχωρούν σε ιστορικά χαμηλά, αλλά οι ελπίδες για.