

Σε αυστηρούς τόνους απάντησε το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την σκληρή κριτική που άσκησε από τις Βρυξέλλες στον Νίκο Ανδρουλάκη για την αναφορά του “περί δούρειου ίππου” στην υπόθεση Καϊλή.
Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρει συγκεκριμένα:
“Κρείττον του λαλείν το σιγάν. Για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα θέματα διαφάνειας και ήθους είναι αδιαπραγμάτευτα γι’ αυτό και η Ε. Καϊλή διαγράφηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο της ανακοίνωσης της έρευνας εις βάρος της.
Σε ηθικά θέματα είμαστε άτεγκτοι και δεν στήνουμε μηχανισμούς συγκάλυψης.
Μακάρι να μπορούσε να ισχυριστεί το ίδιο και ο πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των ανιψιών και των κολλητών, των απευθείας αναθέσεων, της αγαστής υπόγειας συνεργασίας με τα ακροδεξιά σταγονίδια, των παρακολουθήσεων και της τελειοποίησης όλων των νοσηρών πρακτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη της κυβέρνησης των κ.κ. Τσίπρα – Καμμένου και δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον από την ανέλεγκτη εξουσία του κ. Μητσοτάκη”.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.