ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αμετανόητος ο Μητσοτάκης, άλλαξε γραμμή για τις εκλογές

Μπροστά στην επερχόμενη ήττα και την αποδοκιμασία των πολιτών, ο Πρωθυπουργός άλλαξε σήμερα γραμμή, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο ΣΚΑΙ.

Οπως αναφέρει το Κίνημα, «ο αμετανόητος Κυριάκος Μητσοτάκης, που επέδειξε θεσμική ασέβεια εξαγγέλλοντας προκαταβολικά και τις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο, σήμερα έκανε λόγο για τη «μόνη κάλπη» της 21ης Μαΐου επιχειρώντας να σώσει τα προσχήματα.

Οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, παρά την πλασματική εικόνα, που θέλει να καλλιεργήσει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός, που κατάργησε τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας με πρόσφατο νόμο και συνειδητά επέλεξε να μην το χρηματοδοτήσει στρατηγικά από το Ταμείο Ανάκαμψης, σήμερα υποσχέθηκε ότι θα το αναμορφώσει.

Την ώρα που οι πολίτες είναι αντιμέτωποι με το κύμα ακρίβειας και οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα ξεπερνούν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει ότι το «τρύπιο καλάθι» του κ. Γεωργιάδη, το… ζήλεψαν και στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα