

Η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει σήμερα 47 χρόνια από την ίδρυσή της στις 17 Οκτωβρίου 1974. Ο πρόεδρός της Παύλος Μαρινάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει σήμερα 47 χρόνια ζωής. 47 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αδιάλειπτης προσφοράς για το μέλλον της χώρας. 47 χρόνια στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Στις μεγάλες μάχες που δώσαμε όλοι μαζί, η ΟΝΝΕΔ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και δικαιώθηκε για τους αγώνες της.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ιστορία μας και ακόμη πιοαισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν, ειδικά τώρα που οι γενναίες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη φέρνουν τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο, δίνοντάς τους τις δυνατότητες να προχωρήσουν μπροστά, να βρουν και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας.
Τώρα που η Ελλάδα κάθε μέρα αλλάζει, η ΟΝΝΕΔ έχει για ακόμα μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει. Με όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε, με ιδέες και προτάσεις, δίπλα σε κάθε νέα και κάθε νέο. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Στο πλευρό όσων μας χρειάζονται με στόχο να είμαστε χρήσιμοι για το σύνολο των νέων συμπολιτών μας, μια ΟΝΝΕΔ πραγματικά ανοιχτή για όλους».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.