

«Φυσικά, λοιπόν, το αντιφασιστικό κίνημα θα συγκεντρωθεί για να φροντίσει να μην ρίξουν –πάλι – το ρατσιστικό τους δηλητήριο, να μη χτυπήσουν –πάλι – ανθρώπους, να μην εξευτελίσουν –πάλι- προσωπικότητες», τονίζει ο Πάνος Λάμπρου αναφορικά με την αυριανή προεκλογική συγκέντρωση των νεοναζί στον Κολωνό
Όπως αναφέρει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ:
Αύριο, υποτίθεται, πως ο ναζιστής και υπόδικος Κασιδιάρης θα κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό.
Δεν είναι απλώς πρόκληση από έναν εσμό φασιστών που κατηγορούνται για δολοφονίες, ντόπιων και μεταναστών.
Δεν είναι απλώς χυδαιότητα από μια συμμορία που ορίζεται ως εχθρός των ανθρώπων, όλων των υπόλοιπων ανθρώπων, εκτός από αυτούς που τους μοιάζουν πολιτικά.
Το θέμα είναι πως νομίζουν ότι μπορούν να συγκεντρώνονται και να γίνονται πραγματικός φόβος και πραγματικός τρόμος!
Χιλιάδες μετανάστες, χιλιάδες δημοκράτες και αριστεροί πολίτες ζουν στον Κολωνό και οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής θα είναι εκεί και ποιος ξέρει τι μπορεί να κάνουν!
Φυσικά, λοιπόν, το αντιφασιστικό κίνημα θα συγκεντρωθεί για να φροντίσει να μην ρίξουν –πάλι – το ρατσιστικό τους δηλητήριο, να μη χτυπήσουν –πάλι – ανθρώπους, να μην εξευτελίσουν –πάλι- προσωπικότητες.
Φυσικά θα είμαστε και εμείς εκεί.
Ούτε στον Κολωνό, ούτε και πουθενά.
(Στη φωτογραφία από τη σουηδική πόλη Βεξιέ, απεικονίζεται η 38χρονη Πολωνοεβραία Ντανούτα Ντάνιελσον να ρίχνει τσαντιά στον Σέπο Σέλουσκα, στέλεχος του κόμματος του Βόρειου Ράιχ, ο οποίος λίγο αργότερα καταδικάσθηκε για τον βασανισμό και τη δολοφονία ενός Εβραίου ομοφυλόφιλου. Η Ντανούτα πρόσφατα έγινε και άγαλμα, μνημείο μιας πράξης θαραλλέας και δίκαιης από μια γυναίκα που δε φοβήθηκε).
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.