Π. Χρηστίδης: Ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται ως Dr Τζέκυλ και Mr Χάιντ

Πυρά κατά του Αλεξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για διπροσωπία και υποκρισία, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ, «ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται ως Dr Τζέκυλ και Mr Χάιντ. Το πρωί βγαίνει και δίνει μάχες για την Αριστερά και το βράδυ ακολουθεί τις ελίτ και περνά χρόνο μαζί τους. Το πρωί βγαίνει κατακρίνει τις ΗΠΑ και το απόγευμα συναντάται με χαρά με τον κ. Τραμπ. Το πρωί καταδικάζει την κ. Μέρκελ και το βράδυ συναντάει την κ. Μέρκελ και κάνει ότι του πει».

Τονίζει ότι «αυτός δεν είναι ένας δρόμος με τον οποίο μπορεί να προχωρήσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα» και σημειώνει πως «αυτή η υποκρισία μας έχει στοιχίσει, η ενοχή που νιώθει ο κ. Τσίπρας για όλα όσα αποδεικνύονται για τις διακοπές του είναι αυτό που τον οδήγησε να κάνει και την έκτακτη συνέντευξη τύπου».

Εν συνεχεία επισήμανε πως «όλοι πρέπει να ξέρουμε που κάνει ο κάθε πρωθυπουργός διακοπές για να μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας», και συμπλήρωσε ότι «το πρόβλημα είναι ότι την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα