

Με πλούσια ατζέντα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς, εκτός της νέας “βόμβας” του Στ. Κασσελάκη, ο οποίος αιφνιδίασε τους βουλευτές του χθες για την υπερψήφιση και δη με επιβολή κομματικής πειθαρχίας του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ανοιχτά είναι και άλλα θέματα στο εσωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στ. Κασσελάκης ανέφερε στην Πολιτική Γραμματεία:
1. Για το ζήτημα του δανεισμού στα ΜΜΕ, είπε πως δεν ήταν και για εκείνον ευχάριστο να το κάνει και να εξηγεί στην οικογένεια του. Το ζήτημα των κομματικών ΜΜΕ πάντως θα συζητηθεί σε έκτακτη Πολιτική Γραμματεία, αλλά δεν θα γίνει ανεκτό σε επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. “Αυτό είναι κόκκινη γραμμή”.
2. Η πρόταση των τριών για ένταξη ΣΥΡΙΖΑ στους ευρωσοσιαλιστές, δήλωσε πως θα συζητηθεί στο συνέδριο του κόμματος τον Φεβρουάριο, ωστόσο εκείνος πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ηγηθεί της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Σχετικά Νέα
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.
Με την προσδοκία της «Ανάστασης» τα μηνύματα της πολιτική ηγεσίας για το Πάσχα
Ευχές και μηνύματα για ενότητα, ειρήνη, ομοψυχία και πρόοδο, έστειλε στις Ελληνίδες και τους.