Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται ότι ζει στο 2012, αραδιάζοντας ψέματα

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης και σημείωσε ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κάνει περιοδείες στην Ελλάδα, πιστεύοντας ότι «ζει στο 2012».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «ο κ. Τσίπρας, απογυμνωμένος από πολιτικά επιχειρήματα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας, περιοδεύει τη χώρα και ονειρεύεται ότι ζει στο 2012. Τότε που αγόρευε στους αγανακτισμένους, αραδιάζοντας ψέματα και τάζοντας ότι θα τα αλλάξει όλα με ένα νόμο και ένα άρθρο. Ας του πουν επιτέλους οι συνεργάτες του ότι είμαστε στο 2022 και ότι ο εφιάλτης που έζησαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχει ξεχαστεί».

Παράλληλα, προσθέτει ότι «οι περιστάσεις σήμερα είναι εξαιρετικά κρίσιμες και η Κυβέρνηση είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας σε κάθε επίπεδο: οικονομικό, εθνικό, πολιτικό και κοινωνικό. Προσπαθούμε με επαγγελματισμό και σχέδιο να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να φαντάζεται ότι ξαναζεί το 2012. Άλλωστε η σχέση του με την πραγματικότητα και την αλήθεια δεν ήταν ποτέ καλή».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα