Οικολόγοι Πράσινοι: Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε στις εκλογές

Με ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι θυμίζουν πως βάσει καταστατικού θα αποφασίσουν με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, συνέδριο που θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή τη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον πρωθυπουργό, σημειώνουν:

«Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι υποχρεωμένοι να διαψεύσουν την αναφορά για εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες.

Το εκλογικό συνέδριο θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Και είναι αυτό που θα αποφασίσει για την στάση του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στις επόμενες εκλογές».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα