

“Ραντεβού” με τη βασίλισσα: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προσκεκλημένος στη δεξίωση που παραθέτει η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες των κρατών- μελών του ΝΑΤΟ, η σύνοδος κορυφής του οποίου πραγματοποιείται στο Λονδίνο στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσει η σύζυγος του Μαρέβα, καθώς και οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, Νίκος Δένδιας και Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι συμμετέχουν επίσης στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, καθώς και η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο πρέσβης της χώρας μας στο Λονδίνο, Δημήτρης Καραμήτσος-Τζιράς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τους ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ θα υποδεχθεί η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ και μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Καθώς πρόκειται για δεξίωση, το πρωτόκολλο και άρα και το ένδυμα θα είναι λιγότερο αυστηρό από ένα επίσημο δείπνο.
Σχετικά Νέα
Αλ. Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ το κάνει κάθε μέρα και χειρότερο
«Το ΠΑΣΟΚ το κάνει κάθε μέρα και χειρότερο», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος.
Κατς – Υπ. Άμυνας Ισραήλ: Έδωσε εντολή στον στρατό να απαντήσει με σφοδρότητα στην «παραβίαση» της εκεχειρίας από το Ιράν
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ισραέλ Κατς δήλωσε σήμερα (24/3) ότι διέταξε τον στρατό.
Τηλεφωνική συνομιλία Γ. Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Λιβάνου
Τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Youssef Rajji είχε νωρίτερα σήμερα ο.
Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Interview: “Αναξιόπιστη, εργαλείο χειραγώγησης”
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Interview,.