

Στον χορό το έριξε για ακόμα μία φορά, παραμονή Πρωτοχρονιάς ο ΓΓ του ΚΚΕ., Δημήτρης Κουτσούμπας μην μπορώντας να αντισταθεί στο αγαπημένο του τσάμικο.
Αφού άκουσε όπως είθισται τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και από τα μέλη του συλλόγου «Ελληνικοί Χοροί Παραδοσιακή Φλόγα» στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό, στη συνέχεια έσυρε τον χορό.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΪ, μόλις άρχισε να παίζει το «Γιάννη μου το μαντήλι σου», ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει με κέφι και χαμόγελο.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.