Ν. Ρωμανός: Κατανοούμε τη δυσκολία του κ. Κασσελάκη να διαχειριστεί την πραγματικότητα

Σε σκωπτικό τόνο απάντησε την Τρίτη (16/1) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, στην ειρωνική ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε διαμέρισμα νέου ζευγαριού στο Γαλάτσι που αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου».

«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού σε διαμέρισμα νέου ζευγαριού στο Γαλάτσι που αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος “Σπίτι μου” αξιοποιήθηκε από τον κ. Κασσελάκη ως αφορμή για μια ακόμη ειρωνική ανάρτηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όχι μόνο δεν είναι ψεύτικο ή στημένο, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος των fake news, αλλά με μια απλή έρευνα θα είχε διαπιστώσει πως το ζευγάρι είχε μιλήσει ξανά για την εμπειρία του με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» σε προγενέστερη εκδήλωση. Καταφανώς ο κ. Κασσελάκης δυσκολεύεται να διαχειριστεί την πραγματικότητα.

Δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γεγονός ότι το πρόγραμμα “Σπίτι μου” όχι μόνο έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες νέους συμπολίτες μας, όπως τους συγκεκριμένους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε φτηνή στέγη, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής, διπλασιάστηκε και ο σχετικός προυπολογισμός, σε αντίθεση με την καταστροφολογία και τον μηδενισμό που προέβαλλε σταθερά το κόμμα του.

Προφανώς ο κ. Κασελάκης θεωρεί fake τις 2.596 εκταμιεύσεις δανείων συνολικού ποσού 246.806.615,05 ευρώ μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, καθώς και τις 23.756 προεγκρίσεις (2.598.457.023,60 ευρώ), τις 9.766 υπαγωγές (1.031.906.684,00 ευρώ) και τις 3.822 συμβάσεις (356.669.469,35 ευρώ)», επισημαίνει ο Ν. Ρωμανός.

Τέλος συμπληρώνει: «Σε κάθε περίπτωση, κατανοούμε απόλυτα τη δυσκολία του κ. Κασσελάκη να διαχειριστεί την πραγματικότητα καθώς και τη διαχρονικά κακή σχέση του κόμματός του με αυτήν, αλλά με ιστορικό υφαρπαγής υπογραφών, «στημένων κατοίκων» και συντονιστικών παρωδία με θέατρο στο Μάτι, θα αποφεύγαμε τέτοιες αναρτήσεις».

 

 

Πηγή     ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα