Ν. Χαραλάμπους (Hellenic Seaplanes): Έτοιμα να πετάξουν τα πρώτα υδροπλάνα τον Απρίλιο – Στόχος μας η διασύνδεση και με γειτονικές χώρες

Στην πραγματοποίηση των πρώτων πιλοτικών πτήσεων πριν από δύο εβδομάδες αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, Νικόλας Χαραλάμπους, αποκαλύπτοντας πως πριν από το Πάσχα, τον Απρίλιο, τα πρώτα υδροπλάνα θα ανοίξουν και επίσημα πλέον τα φτερά τους.

Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Χαραλάμπους , τόνισε πως η Hellenic Seaplanes έρχεται να καλύψει κάποια κενά καθώς υπάρχουν πολλές περιοχές και νησιά στην χώρα μας που είναι απομονωμένα, ιδιαίτερα τον χειμώνα και έχουν ανάγκη από ένα αεροπορικό μέσο. Παράλληλα, επεσήμανε πως τα υδροπλάνα θα βοηθήσουν και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, τόσο τουριστικών, όσο και στον τομέα των μεταφορών.

Τέλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes αποκάλυψε πως στους επόμενους στόχους της εταιρείας είναι η διασύνδεση και με γειτονικές χώρες.

Δείτε το Βίντεο

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα