

Τη σύγκρουσή του στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή και την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη, σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Δεν υπάρχει όριο πια στην άθλια συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι είναι σοκαριστικό το να γίνεται πολιτική σπέκουλα ακόμα και για την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη.
Περιγράφοντας το τί συνέβη ανέφερε ότι «είχαμε ένα πολύ σοβαρό νομοσχέδιο, και ζήτησα θεσμικά από τον κ. Τασούλα να ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης για να πάνε οι πολιτικοί αρχηγοί στην κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη. Το αρνήθηκε ο κ. Τασούλας γιατί έπρεπε να πάει στο Μπακού ο κ. Μητσοτάκης. Πήγα με την συμβατική πτήση, επέστρεψα, και δεν μπόρεσα να κάτσω μέχρι το πέρας της τελετής. Αυτό τόσο “απλό” πράγμα, γύρισε και έκανε σπέκουλα ότι εγώ έφυγα γιατί δεν θέλω να αντιμετωπίσω τον κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Γεωργιάδης είναι μια ειδική περίπτωση ενός γραβατωμένου ακραίου λαϊκιστή» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί προσωπικού γιατρού επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία ευρωπαϊκή χώρα που να εντάσσει ανειδίκευτους στον θεσμό του προσωπικού γιατρού.
Όπως είπε, αυτός ο θεσμός στηρίζεται στην εμπιστοσύνη του πολίτη με τον γιατρό, τον οποίο συμβουλεύεται επί χρόνια και ο οποίος ξέρει πώς να χειριστεί τον ασθενή του.
Επαναλαμβάνοντας τις διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τρία παράδοξα.
Πρώτο να έχουν βάλει ανειδίκευτους για να πιάσουν στόχους που ήδη έθεσαν με το ταμείο Ανάκαμψης.
Δεύτερον, να βάλουν αγροτικούς γιατρούς που κάθονται ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην περιφέρεια και μετά φεύγουν.
Και τρίτον, ένας πολίτης δεν έχει δυνατότητα, γιατί δεν εμπιστεύεται ανειδίκευτο, δεν θέλει να πάει σε αγροτικό και πάει σε έναν μη συμβεβλημένο ιδιώτη του ΕΟΠΥΥ. Πληρώνει κανονικά.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόλιασε τη συνείδηση του λαού με αξιοπρέπεια και πολιτισμό
Χαιρετισμό στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ «Μίκη Θεοδωράκη», στη ΖάτουναΑρκαδίας, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,.
ΥΠΕΞ για δηλώσεις Φιντάν: «Η Συνθήκη της Λωζάνης καθορίζει σαφώς τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
«Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει σαφώς τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής».
Live o χαιρετισμός του Σ. Φάμελλου από το Φεστιβάλ «Μίκης Θεοδωράκης» στη Ζάτουνα Αρκαδίας
Απευθείας από το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ «Μίκης Θεοδωράκης» στη Ζάτουνα Αρκαδίας, ο χαιρετισμός του.
Απάντηση των δικηγόρων στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Απάντηση στην επιστολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα σχετικά με την πειθαρχική.