

Την ανησυχία του για την πορεία της πανδημίας, αλλά και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.
Τονίζει ότι «μαύρα εξακολουθούν να είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα που συνεχώς επιδεινώνονται χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα καμία ένδειξη αποκλιμάκωσης».
Ταυτόχρονα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «την ώρα που κρούσματα, διασωληνωμένοι ασθενείς και θάνατοι ασθενών αυξάνονται καθημερινά, όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως που δείχνουν την πλήρη παραίτηση της κυβέρνησης που ευθύνεται για το υγειονομικό φιάσκο».
Στην κατεύθυνση αυτή, σημειώνει το ΜέΡΑ25, «η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έκανε λόγο για εξαιρετική πίεση στα νοσοκομεία δηλώνοντας μάλιστα πως το οξυγόνο τελειώνει σε ένα 24ωρο αντί για μία εβδομάδα. Παράλληλα, ο καθηγητής Βασιλακόπουλος μίλησε για κλίνες ΜΕΘ χωρίς προδιαγραφές και προσωπικό ξεγυμνώνοντας την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση τη στιγμή που ασθενείς χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ».
«Την ίδια ώρα η κυβέρνηση, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, εξήγγειλε πως από τη Δευτέρα, αν χρειαστεί θα προβεί σε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών», επισημαίνει το ΜέΡΑ25 και η ανακοίνωση καταλήγει:
«Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι άλλο χρειάζεται να γίνει για να «χρειαστεί» να επιταχθούν οι ιδιωτικές κλινικές και να συμβάλουν ουσιαστικά μετά από ενάμιση χρόνο στην αντιμετώπιση της πανδημίας».
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.