

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης γιατί ενώ «τα κρούσματα στη χώρα μας δυστυχώς σημειώνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η κυβέρνηση εξαντλείται αποκλειστικά στην επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος», διατυπώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.
Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι ο υπουργός Υγείας Βασιλης Κικίλιας «αποφάσισε να ακολουθήσει πιστά τα χνάρια του κ. Μητσοτάκη, προαναγγέλλοντας ανύπαρκτες παρτίδες εμβολίων, όπως ακριβώς ο πρωθυπουργός “μοίραζε” προ μηνών τα ανύπαρκτα κονδύλια της Κομισιόν». Υπενθυμίζει ότι δύο μήνες πριν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό για την προετοιμασία της κυβέρνησης αναφορικά με το 2ο κύμα της πανδημίας. Τότε, αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης, «ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε να απαντήσει για το ανύπαρκτο και εκτός θέματος πακέτο του δήθεν “Ταμείου Ανάκαμψης”, σήμερα πλέον με την παντελή απουσία στρατηγικής της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεων της, τα ερωτήματα αυτά είναι πιο αμείλικτα και επιτακτικά».
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 θέτει στην κυβέρνηση το ερώτημα: «Θα αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της ώστε να σχεδιάσει πραγματικά την έξοδο από την πανδημία και την εντεινόμενη οικονομική ζοφερότητα, ή θα αναλώνεται στην επικοινωνία του -περιορισμένων πλέον αρμοδιοτήτων- υπουργού Υγείας; Θα «κάνει έστω και τώρα η κυβέρνηση τη διαφορά ή θα μεταθέτει διαρκώς τις ευθύνες στους νέους και άλλες κοινωνικές ομάδες;».
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.