ΜέΡΑ 25: Ο εμπαιγμός με την τηλεκπαίδευση συνεχίζεται

Τον εμπαιγμό με την τηλεκπαίδευση Κεραμέως που συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα, σχολιάζει το ΜέΡΑ25 τονίζοντας ότι η κατάσταση αυτή αφορά το 94% των μαθητών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των ιδιωτικών χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες ή, ήδη την έχουν αλλάξει από αυτή του Υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά, η αναοίνωση του ΜέΡΑ25:
Τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση συνεχίζουν, μαζί με τον εμπαιγμό εκπαιδευτικών, μαθητών αλλά και του συνόλου της κοινωνίας
Παρά τις χθεσινές διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Παιδείας ότι σήμερα οι πλατφόρμες της τηλεκπαίδευσης θα λειτουργούσαν κανονικά, σωρεία προβλημάτων έχουν ανακύψει πάλι σε αρκετούς μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Την ίδια ώρα,το Υπουργείο που επέρριπτε τις ευθύνες στην εταιρεία και το υποτιθέμενο “πανευρωπαϊκό κρασάρισμα”, σήμερα κάνει λόγο για την “υπερχρήση” και την υπερφόρτωση του συστήματος, το οποίο σύμφωνα με το Υπουργείο σταδιακά θα θωρακίζεται.

Οχτώ ολόκληροι μήνες που είχε στη διάθεσή της η κ. Κεραμέως για προετοιμασία, καθ΄ομολογίαν της ξοδεύτηκαν εν πλήρη απραξία.

Η κατάσταση αυτή αφορά το 94% των μαθητών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία. Η συντριπτική πλειονότητα των ιδιωτικών χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες ή, ήδη την έχουν αλλάξει από αυτή του Υπουργείου Παιδείας, μετά το χθεσινό φιάσκο.

Ταξική υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Ή αλλιώς, μια συνηθισμένη Τρίτη επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σχετικά Νέα