

Τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για θέματα Δικαιοσύνης Didier Reynders υποδέχθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Ευρωπαϊκά Θέματα Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο πλαίσιο επίσκεψης του Επιτρόπου στη χώρα μας.
Οι δύο άνδρες είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση σε καλό κλίμα. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα Κράτους Δικαίου, ο πόλεμος στην Ουκρανία, καθώς και το ζήτημα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης για την προάσπιση των ευρωπαϊκών αξιών είναι διαρκής.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.