Μ. Παγώνη: Έχει ξεφύγει ο συνάδελφος Παύλος Πολάκης

Αιχμηρά σχόλια κατά του Παύλου Πολάκη για τον τρόπο που επιτέθηκε στην Σία Αναγνωστοπούλου, αποκαλύπτοντας το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στην ίδια και τον σύζυγό της όταν νόσησαν από τον κορονοϊό, το 2022, άφησε η πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Να σημειωθεί ότι χθες ο βουλευτής Χανίων και συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου, επέλεξε σε ανάρτησή του να σχολιάσει δηλώσεις που είχε κάνει η βουλευτής Αχαΐας για εκείνον σε συνεντεύξεις της, λέγοντας πως «ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης» και πως «με Πολάκη υπερσυντονιστή δεν μπορώ, σκέφτομαι να αποχωρήσω».

H κ. Παγώνη αρχικά σημείωσε ότι «ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά» και εξέφρασε την άποψη πως «κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει».

«Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

Όπως σημείωσε «νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» και ανέφερε ότι έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η αντίληψη: «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» είπε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα