

Με αφορμή τη συμπλήρωση 46 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στον Ωρωπό, στην εκδήλωση της Βουλής των Ελλήνων για την παραχώρηση των παλαιών φυλακών Ωρωπού στο Δήμο με σκοπό την ίδρυση «Κέντρου Ιστορίας, Δημοκρατίας και Δομών Πολιτισμού.
Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, οι διατελέσαντες Πρόεδροι Δημοκρατίας και Πρωθυπουργοί, Υπουργοί και Βουλευτές της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.
Ομιλητές στην εκδήλωση είναι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής. κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (1967-1974) κ. Σπυρίδων Χαλβατζής και η κα Φωτεινή Λεντάκη, σύζυγος του φυλακισθέντος στις φυλακές Ωρωπού Ανδρέα Λεντάκη.
Την υποδοχή και χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιώργος Γιασημάκης, ενώ ο ηθοποιός κ. Γρηγόρης Βαλτινός θα εκφωνήσει μήνυμα του κ. Μίκη Θεοδωράκη.
https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/593357024656916/
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.