Κρέτσος: Η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα

«Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια με γεμάτα ταμεία, υψηλά ιστορικά επίπεδα εξαγωγών, αυξημένες επενδυτικές ροές και βελτιωμένους δείκτες κοινωνικής συνοχής και απασχόλησης», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ντοκουμέντο», προσθέτοντας: Οι πολίτες θα εκτιμήσουν ποιος λέει κούφια λόγια και ποιος μάχεται και υλοποιεί όσα υπόσχεται.

Ο κ. Κρέτσος αναγνωρίζει ότι δεν έγιναν όλα σωστά και χαρακτηρίζει «συντριπτικές τις διαφορές» με τις προηγούμενες κυβερνήσεις καθώς όπως αναφέρει: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπορούσαν να κλείσουν μία αξιολόγηση, συμφωνούσαν σε στόχους που δεν τους έπιαναν και μετά έστελναν γράμματα τους δανειστές για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία φόρτωναν πρόσθετα βάρη στην κοινωνία.

«Εμείς», επισημαίνει, «αφοσιωθήκαμε στον στόχο της εξόδου από τα μνημόνια και της αντιμετώπισης των προβλημάτων και κλεισμένοι στα γραφεία μας χάσαμε την καθημερινή επαφή με την κοινωνία». Όλη η προσπάθεια επικεντρώθηκε να σταθεί η χώρα στα πόδια της με ασφάλεια, σιγουριά και στόχευση για το μέλλον και τα καταφέραμε, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Οι πολιτευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ προσβάλλουν τους πολίτες όταν λένε ότι όλα τα προβλήματα της χώρας ξεκίνησαν το 2015, σημειώνει ο ίδιος.

«Πως προέκυψε το χρέος της χώρας. Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, η Siemens, η λίστα Λαγκάρντ, τα πέντε φορές ακριβότερα (από τη Γερμανία) αντιδραστήρια που προμηθευόταν το ελληνικό δημόσιο; Τα θυμόσαστε;» αναρωτιέται ο κ. Κρέτσος.

Σχετικά Νέα