

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας περιοδεύει σήμερα, Σάββατο (22/4) σε χωριά του νομού Φθιώτιδας, όπου είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ. Τον κ. Κουτσούμπα συνοδεύουν, μεταξύ άλλων, το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Κώστας Μπασδέκης και η υποψήφια βουλεύτρια Φθιώτιδας, Δήμητρα Γεροκούδη.
Μιλώντας σε κατοίκους στην Ομβριακή Φθιώτιδας, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην επίσημη προκήρυξη των εκλογών μετά και την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας πως “τυχαίνει η αναγγελία της επίσημης έναρξης της εκλογικής μάχης εκ μέρους του ΚΚΕ να γίνεται από την Ομβριακή, από τη Φθιώτιδα. Αυτό έχει και τη συμβολική του σημασία. Σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουμε και εδώ, στον νομό Φθιώτιδας, πιο δυνατό το ΚΚΕ.
Νομίζουμε ότι αξίζει να έχει βουλευτή η Φθιώτιδα του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή. Είναι το κόμμα που όσο πιο δυνατό είναι μέσα στη Βουλή και μέσα στον λαό τόσο δυνατός θα γίνεται ο ίδιος ο λαός για να παλεύουμε καλύτερα τα προβλήματα, τις θέσεις, τα ζητήματα που αφορούν την Ομβριακή, που αφορούν την επαρχία Δομοκού, που αφορούν τον νομό Φθιώτιδας, που αφορούν ολόκληρη τη χώρα. Γιατί είναι πολλά τα προβλήματα και έρχονται και νέα”.
Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για τις εξελίξεις στην οικονομία επισημαίνοντας:
“Ακούσατε τι έγινε με τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακούτε τι λένε τα κυβερνητικά κόμματα εδώ στην Ελλάδα, που λένε ότι περιμένουν την επενδυτική βαθμίδα, χωρίς να λένε όμως στον λαό ότι αυτή η επενδυτική βαθμίδα σημαίνει νέα εργασιακά μέτρα, νέα κάτεργα για τους εργαζόμενους, μεγαλύτερη εκμετάλλευση, όχι αυξήσεις μισθών, όχι αυξήσεις συντάξεων, νέες αντιδραστικές αλλαγές στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, δεν προβλέπει μέτρα για τους αγρότες, προβλέπει νέα φοροληστεία με βάση τις καινούργιες αποφάσεις, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και περιουσίας των λαϊκών οικογενειών οι οποίες δεν έχουν να πληρώσουν γιατί τα κοράκια των τραπεζών έχουν πέσει πάνω για να ξεζουμίσουν τον λαό”.
“Άρα, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά το τι θα ρίξει στην κάλπη και κυρίως τι θα γίνει την άλλη μέρα, ποια δύναμη θα έχει δίπλα του στους αγώνες του για να περνάει φιλολαϊκά μέτρα, για να μπορεί να έχει κατακτήσεις, για να μπορεί να ανατρέπει αντιδραστικούς νόμους”, κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σχετικά Νέα
Κ. Χατζηδάκης: Επιστρέφουν οι Έλληνες της γενιάς του brain drain
“Η Ελλάδα δεν είναι πια μονόδρομος φυγής, αλλά επιλογή επιστροφής. Σήμερα δεν μιλάμε πλέον.
Μ. Βορίδης: “Ο παράνομος μετανάστης θα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ πιο δυσμενές θεσμικά περιβάλλον
Για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Μετανάστευσης που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Μάιο,.
Συγχαρητήρια ανάρτηση Μητσοτάκη για την εκλογή Μερτς στην Καγκελαρία της Γερμανίας
Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκλογή του Φρίντριχ Μερτς στην Καγκελαρία της Γερμανίας..
Κ. Βελόπουλος: Σταματήστε, όλα τα κόμματα, να χρησιμοποιείτε τα Πανεπιστήμια ως εκκολαπτήρια των μελλοντικών στελεχών σας
«Το να μιλάει για έλεγχο και πάταξη της βίας στα Πανεπιστήμια η ΝΔ, την.