

«Η αναμονή ενός τρίτου κύματος πανδημίας, η εμφάνιση επικίνδυνων μεταλλάξεων του ιού, αλλά και ο εκτροχιασμός της διαδικασίας εμβολιασμού, εξαιτίας της πολιτικής της ΕΕ και των ανταγωνισμών των φαρμακοβιομηχανιών δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα κυβερνητικά “άνοιξε – κλείσε”»,τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τη διαχείριση της πανδημίας».
Στην ανακοίνωση προστίθεται πως αυτές οι εξελίξεις «επιβάλλουν τώρα έκτακτα μέτρα: Απαιτούν πραγματική θωράκιση του δημοσίου συστήματος υγείας, μέτρα πρόληψης και μαζικά τεστ, πρόσβαση σ’ όλα τα διαθέσιμα ασφαλή κι αποτελεσματικά εμβόλια. Απαιτούν, δηλαδή, όλα αυτά που η κυβέρνηση αρνείται να κάνει εδώ και ένα χρόνο».
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.