

To Kίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους εμβολιασμένους.
«Οι εξαγγελίες για παροχή “κινήτρων” για τους εμβολιασμένους, αν δεν συνδυασθούν με αποτελεσματικούς ελέγχους εφαρμογής των μέτρων, εμπεριέχουν ένα ρίσκο», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής, με την επισήμανση ότι η πανδημία καλπάζει, το ΕΣΥ οδηγείται και πάλι στο κόκκινο, οι εμβολιασμοί δεν προχωρούν, κάθε μέρα θρηνούμε δεκάδες θανάτους, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη.
Επίσης, κατακρίνει την κυβέρνηση, διότι, όπως αναφέρει, «δεν κάνει κάτι για να ενισχύσει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες, και να προωθήσει τον εμβολιασμό στον πληθυσμό».
Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η κρισιμότητα της κατάστασης δεν αφήνει περιθώρια για άλλα λάθη, τα οποία, όπως τονίζει «ομολογήθηκαν με την αντικατάσταση όλων των προσώπων που εμπλέκονταν στην διαχείριση της πανδημίας ως σήμερα».
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.